Για πρώτη φορά, δείτε συγκριτικά τις θέσεις των κομμάτων. Σχολιάστε, προτείνετε, διαδώστε.

Οικονομία και αγορά χωρίς λεφτά δεν υπάρχουν η πραγματική οικονομία, η αγορά, ο ιδιωτικός τομέας και οι εργαζόμενοί του είναι αυτοί που έχουν δεχτεί τα πιο μεγάλα πλήγματα το τελευταίο επτάμηνο. Η οικονομία δουλεύει μόνο με σταθερότητα και αξιοπιστία και μόνο έτσι θα έρθουν επενδύσεις και θα δημιουργηθούν δουλειές.

Αποκατάσταση εμπιστοσύνης των εταίρων μας στην χώρα, των επενδυτών στις προοπτικές της οικονομίας μας, την εμπιστοσύνη των πολιτών στο τραπεζικό σύστημα, στο κράτος, στην πολιτική, στους θεσμούς.

Προώθηση αλλαγών που αφορούν στη δημιουργία ευνοϊκού κλίματος για νέες επενδύσεις και διευκολύνουν την επιχειρηματική δραστηριότητα. Αποποινικοποιούμε το κέρδος, εφόσον αυτό προκύπτει από υγιή επιχειρηματικότητα και μέσα στους κανόνες διαφάνειας.

Απλοποίηση ακόμα περισσότερο στις αδειοδοτικές διαδικασίες, τον περιορισμό της γραφειοκρατίας και την ενίσχυση της διαφάνειας. Παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, με στόχο τη μείωση του κόστους της παραγωγής και των τιμών. Ρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, εναρμονισμένες όμως με τις βέλτιστες ευρωπαϊκές και διεθνείς πρακτικές. Μείζονος σημασίας κατά τη γνώμη μου, είναι η εντατικοποίηση του προγράμματος που αφορά τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου. Στόχος δεν είναι μόνο η μείωση του χρέους, αλλά και η ενίσχυση της ανάπτυξης με επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας.

 

Πηγή

Πηγή 2

 

Σχολίασε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα..
Προβολές 611
Σχόλια 1
Βαθμολογήστε
+2, βαθμολόγησαν : 6
Loading...Loading...

Δείτε τα σχόλια

 

 (*)

 (*)

*
  1. sk — 13 Σεπτεμβρίου, 2015 @ 17:58

    • Share

    Ασαφές χωρίς συγκεκριμένα παραδείγματα και προτάσεις