‘Ολα δείχνουν προ ημερησίας για το Eurogroup

‘Ολα δείχνουν προ ημερησίας για το Eurogroup

Θετική αναμένεται η απάντηση Τσίπρα στο αίτημα Μητσοτάκη για ενημέρωση της Βουλής.
‘Ολα δείχνουν προ ημερησίας για το Eurogroup
Θετική αναμένεται να είναι η απόκριση της  κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα στο αίτημα που διατύπωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την διενέργεια πρό ημερησίας διάταξης συζήτησης για τα αποτελέσματα του Eurogroup που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στην οποία επισημαίνει οτι «η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε πολυετή λιτότητα. Για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, ζητώ τη διενέργεια προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτησης με θέμα την Οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυβέρνηση».

Οι ακριβείς λεπτομέρειες, πάντως, του πότε θα γίνει η συζήτηση αναμένεται να καθορισθούν αυτή την εβδομάδα οπότε ο Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής, όπου θα συζητηθούν και άλλα θέματα της λειτουργίας του κοινοβουλίου. Ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να έχει κατ’ιδίαν συζητήσεις με όλους του πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Τόσο για το Eurogroup όσο και για την κρίσιμη διακυβερνητική διάσκεψη για το Κυπριακό που θα γίνει στην Γενεύη στο τέλος του μήνα.

0 ΣΧΟΛΙA